ROSENHØJ
Boutique Bed & Breakfast
BESTIL VÆRELSE HER
ROSENHØJ
Boutique Bed & Breakfast
BESTIL VÆRELSE HER
ROSENHØJ
Boutique Bed & Breakfast
BESTIL VÆRELSE HER
ROSENHØJ
Boutique Bed & Breakfast
BESTIL VÆRELSE HER
Forrige dias
Næste slide

Rosenhøj er en 120+ år gammel villa, der er blevet opdateret og moderniseret og samtidig bevaret sin smukke æstetik. Beliggende i den charmerende by Svendborg i det smukke Syddanmark, tilbyder vores bed and breakfast to hovedsuiter med unikke layout, design og indretning, der giver en betagende udsigt over byen og havet. I sommersæsonen tilbyder vi også et hyggeligt og varmt glampingtelt med egen pejs. 

At spise på Rosenhøj er en populær oplevelse. Din vært er en professionelt uddannet kok med mange års erfaring i high-end spisning i London, og skaber alle menuer og tilbereder al mad fra bunden. Gæsterne kan nyde at spise hos os til alle dagens måltider.

Vi inviterer dig til at udforske vores hjemmeside for at opdage alt, hvad vi har at tilbyde. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller e-mail.

hus

Værelser

Mad

Begivenheder

Følg os

Følg os venligst på sociale medier.
Hold dig opdateret med spændende arrangementer på Rosenhøj.

UDMÆRKET vurdering
Baseret på 20 anmeldelser
Patrick og Trine er fantastiske værter, som gjorde alt for et gennemført ophold. Det var alt fra velkomstdrinks, hjemmebagte cookies på værelset, lækker mad både morgen og aften – til varme i brændeovnen, de fineste værelser og gode anbefalinger til området. Et helt gennemført weekend ophold i Svendborg. Værelset var rummeligt og meget fint indrettet. Virkelig god seng. Der var meget rent og friske blomster og hjemmebagte cookies ved ankomst.
Mette Bregendahl Christensen
Mette Bregendahl Christensen
2023-04-11
Et par dejlige dage i Svendborg og et fantastisk sted at overnatte samt super mad
Thomas Carlsen
Thomas Carlsen
2023-04-07
Vi havde et virkelig skønt weekendophold på Rosenhøj B&B. Vi blev mødt med godt humør og kolde Gin&Tonics. Suiten var velindrettet og enormt hyggelig. Vi fik serveret lækker indisk mad fredag aften, og en lækker morgenmad begge morgener. Patrick og Trine er helt fantastiske værter.
Johanne Ahrenfeldt
Johanne Ahrenfeldt
2023-04-02
Hyggeligt Lille Bed and Breakfast ikke langt fra centrum af dejlige Svendborg. Trine og Pat har skabt en vidunderlig ferie. Prøv Supper Club-arrangementerne... du vil ikke blive skuffet.
Peter Faurhøj
Peter Faurhøj
2023-03-28
Jeg bookede en overnatning på Rosenhøj dagen før mit bryllup. Fra vi landede blev vi taget godt imod, og blev så forkælet og opvartet at jeg helt glemte at være nervøs for den store dag. Aftensmad var 3-retters indisk mad som smagte fantastisk. Morgenmad var English breakfast med hjemmebagte boller hvor det hele igen sad lige i skabet. Trine er en fantastisk kok og Patrick en eminent vært som er udadvendt og har et godt humør og nogle endnu bedre historier. Der bedste anbefalinger herfra og jeg kommer helt sikkert igen.
Simon Bæk
Simon Bæk
2023-03-28
Selv om vinteren mærker man varmen og hyggen på dette historiske sted kaldet Rosenhøj Bed and Breakfast. Huset oser af charme, sengene er i top, maden er fantastisk og du er meget tæt på både centrum af Svendborg og havet, hvis du har lyst til en dukkert. Faktisk nyder du havudsigten fra dit soveværelse. Udover at servere byens bedste morgenmad, er Trine en yderst dygtig kok. Parret er også vært for indiske middagsaftener, hvor selv lækkerierne er hjemmelavede. Fantastisk oplevelse. Kom og se selv.
Pernille Kjeldmann
Pernille Kjeldmann
2023-01-25

Kontakt os

Hos Rosenhøj er vi dedikerede til at give vores gæster enestående service og en uforglemmelig oplevelse. Vi glæder os over din feedback og ønsker vedrørende overnatning, mad eller arrangementer, du gerne vil holde på vores bed and breakfast.

 

Kontakt os i dag for at drøfte dine behov og præferencer, og vores team vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at dit ophold på Rosenhøj er alt, hvad du ønsker og mere til. Vi kan ikke vente med at høre fra dig!

Special tilbud

Book 2 overnatninger i februar eller marts
og få et gratis måltid
for 2 inklusive drinks!